solceller villa
solceller stockholm

Solceller Stockholm

Swedensol energi AB 

Din specialist på solceller i stockholm
Vill du också spara pengar på din elräkning eller bli mera miljövänlig då är det hög tid att installera solceller. Vi har installerat eller sålt mer än 500 st solcellsanläggningar sedan starten år 2012 i stockholm och övriga sverige. 

Med dagens solceller kan du omvandla 20% av solens energi direkt till elektricitet som du kan använda i ditt hus eller sälja ut på elnätet , med  batterilagring kan du dessutom använda din egen solel på natten. Du ökar dessutom din fastighets värde med en solcellsanläggning.


Vi garanterar ett konkurrenskraftigt pris för installation av solceller i stockholm

Med många års erfarenhet av installationer i stockholm och delar av övriga sverige så kan du som kund känna trygghet när du väljer en helhetslösning med installation från oss. Vi gör vind och snölast beräkningar för installationer , är registrerade hos elsäkerhetsverket för produktionsanläggningar , utbildade/auktoriserade på schletter monteringssystem samt växelriktare från SMA , Fronius,Solaredge allt för att du som kund ska kunna känna trygghet med din solcellsinstallation.Köp Solcellspaket med låg månadskostnad från 71 kr/månad

Vi erbjuder finansiering med låg månadskostnad vid köp av solcellspaket från 71 kr/månad kontakta oss om finansiering.Grönt Rotavdrag 15% på material och installation

Efter den 1 januari 2021 kan du få 15% grönt Rotavdrag på din installation inkl material.


Montera solceller själv
vill du spara ytterligare pengar kan du installera solcellerna själv vi har lösningar för detta där du installerar solcellerna och vi i monterar och driftsätter växelriktaren, vi har olika lösningar för detta kontakta oss.
NFL
RedBull
Sony
Coca Cola
Burger King
Canon
Harley Davidson
Dell
Disney
Starbucks
Nintendo